Πληροφορίες προς τις Οικογένειες


Αυτές οι στιγμές είναι δύσκολες για όλους μας και ιδιαίτερα για άτομα με αναπηρία ή/και νευροαναπτυξιακές διαταραχές και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και τις οικογένειές τους. Ακριβώς σε στιγμές όπως αυτές οι ευάλωτες ομάδες δεν πρέπει να παραμεληθούν και είναι αναγκαίο να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στον αντίκτυπο της πανδημίας στην ζωή τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ως ερευνητές διακρατικά από περισσότερες από 14 χώρες, ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να διερευνήσουμε πώς η πανδημία του coronavirus (COVID-19) και οι πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές της επιπτώσεις επηρεάζουν αυτά τα άτομα και τις οικογένειές τους. Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στην καλύτερη κατανόηση των εμπειριών τους συμβάλλοντας στο σχεδιασμό μελλοντικών παρεμβάσεων για την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Για το σκοπό αυτό, δημιουργήσαμε ένα διαδικτυακό ερωτηματολόγιο σε περισσότερες από 9 γλώσσες που απευθύνονται σε εσάς, τις οικογένειες, τους γονείς/κηδεμόνες ή τους φροντιστές ατόμων με αναπηρία ή/και νευροαναπτυξιακές διαταραχές και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (π.χ. διαταραχή φάσματος αυτισμού, σύνδρομο Williams, σύνδρομο Down, ΔΕΠ-Υ κ.λπ.) που μπορεί να συμπληρωθεί εύκολα από το σπίτι σε περίπου 30 λεπτά.

Για να συμμετάσχετε, επιλέξτε τη γλώσσα σας σε αυτήν τη σελίδα. σελίδα.

Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξή σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω αυτής της διεύθυνσης emotion@unidistance.ch


Κατεβάστε το φυλλάδιο (PDF)


Νέα


Έναρξη της ιστοσελίδας! logo

16 June 2020 - Έναρξη της ιστοσελίδας!

Ο ιστότοπος είναι διαδικτυακόςΠόροι

Μαρτυρίες