Informatie voor families


Dit zijn uitdagende tijden voor ons allemaal – ook, en vooral, voor mensen met een ontwikkelingsachterstand en hun families. Juist in dit soort tijden moeten kwetsbare groepen niet vergeten worden, en extra aandacht is nodig voor de impact van de crisis op hun leven. Hierom hebben wij, een internationaal samenwerkingsverband van onderzoekers uit meer dan 14 landen, onze krachten gebundeld om te onderzoeken hoe de pandemie van het coronavirus (COVID-19) en haar politieke, sociale en economische gevolgen, deze personen en hun families beïnvloeden. Wij willen bijdragen aan meer begrip voor hun ervaringen en invloed uitoefenen op de ontwikkeling van toekomstige interventies voor de verbetering van hun welzijn.

Tot nu toe hebben wij een digitale enquête ontwikkeld in meer dan 9 talen gericht op u, de families, de ouders of verzorgers van mensen met een ontwikkelingsachterstand (bv. Autisme Spectrum Stoornis, Williams Syndroom, Down syndroom, etc.) die eenvoudig vanuit huis kan worden ingevuld in ongeveer 30 minuten.

Om deel te nemen, kies uw taal op deze pagina.

Wij danken u voor uw bijdrage. Indien u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen via dit e-mail adres emotion@unidistance.ch


Download de flyer in pdf


Nieuws


Lancering van de website! logo

16 April 2020 - Lancering van de website!

Onze website is online.

Middelen / Bronnen

Binnenkort ...

Getuigenissen / Referenties


Binnenkort ...